Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORAVILA U KLINGNAU

U Švicarskoj nestala mlada Hrvatica iz Nove Gradiške, nema je dva tjedna

Foto: MUP
22.05.2023.
u 08:51

U sustavu MUP-a Mateja je opisana kao mršavija osoba visoka 184 cm s riđom, valovitom kosom, plavim očima i ovalnim licem

Ranije ovog mjeseca u švicarskom gradu Klingnau u kantonu Aargau nestala je 25-godišnja Mateja Hrnčiar . O njoj nema nikakvih informacija od ponedjeljka 8. svibnja, navodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Mateja je rođena 1998. u Novoj Gradiški. Prebivalište joj je u Dragaliću, a udaljila se s adrese u Klingnau gdje je boravila. Govori engleski i njemački jezik.

POVEZANI ČLANCI:

U sustavu MUP-a Mateja je opisana kao mršavija osoba visoka 184 cm s riđom, valovitom kosom, plavim očima i ovalnim licem. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj Mateji, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

VIDEO Kome toliko smetaju djeca? Motornim uljem devastirano igralište u Španskom

Komentara 1

KO
konfederacija
09:59 22.05.2023.

mogla bi lako bit u bosanskoj gradišci kod tazbine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije