Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASA istražuje
Povratak na članak

U svemiru je počinjen prvi zločin, pitanje je tko je za njega nadležan

Amerikanka optužila suprugu, astronautkinju Anne McClain, za krađu identiteta iz Međunarodne svemirske postaje

Komentari 5

DU
Deleted user
19:03 26.08.2019.

Zar takvo što da se dogodi među modernom, progresivnom, liberalnom, tolerantnom, empatičnom i inkluzivnmom čeljadi?! Pa to je najobičnije podmetanje natražnih zatucanaca i zadrtih ognjištara kojima je gorka zavist zbog nesvakidašnje sreće dviju "supruga" pomutila pamet.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
16:51 26.08.2019.

Ma to su novinarske izmišljotine, lezbijke to nikad ne bi napravile!

VL
DU
Deleted user
16:05 26.08.2019.

nije supruga nego partnerica... a po ovom članku vidite da ni oni i nisu baš cvijeće duginih boja... a možda je prevarila tvz." suprugu" nekim pktentnim astronautom, i vratila se na pravi put......

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:08 26.08.2019.

Po statistici Americke policije najvise nasilja fizickog i psihickog zlostavljanja ima u homoseksualnim vezama, stopa ubojstava partnera je veca nego u heteroseksualnom braku. Kad je u pitanju statistika razvoda ili prekida tu je gotovo nemoguce naci dozivotnu vezu dvaju osobaa istog spola , nazalost i obicni brakovi zvrsavaju sa velikim postotkom razvoda (svaki treci u RH)

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:21 26.08.2019.

Ides u svemir na godinu dana i onda skuzis da je suputnica lezbejka ,e pa gađo bi nasu sa zoljom cim bi sletio dole

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.