Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brz na udarcima

U svađi zbog žene nasilni policajac slomio mu šaku

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
26.04.2014.
u 08:04

Maglić je opet tvrdio da nije udario svoju žrtvu, Matiju Š. No, iskazi svjedoka i snimka nadzorne kamere ne idu mu u prilog

Tri godine i tri mjeseca nakon što je, kako je utvrdio sud, karlovački policajac Kristijan Maglić u ožujku 2010. na benzinskoj postaji Tifon u naselju Švarča nanio teške tjelesne ozljede Alenu Ajkiću, Maglić je na istom mjestu ponovio istovjetno kazneno djelo.

Tako barem tvrdi tužiteljstvo u Karlovcu koje je optužilo Maglića pa mu je Općinski sud nedavno dostavio optužnicu na očitovanje.

U optužnici se navodi da je 2. lipnja prošle godine oko pet ujutro Maglić ispred crpke udarcem nogom slomio kosti šake Matiji Š. s kojim se posvadio jer je Matija sumnjao da se Maglić “nabacuje” njegovoj ženi. U iskazu koji je dao državnom odvjetniku policajac je tvrdio da nije udario Matiju Š. i da je njegova ruka i prije bila čudna. Međutim, iskazi svjedoka i snimke nadzornih kamera opovrgavaju njegove riječi. Maglić je rekao i da je Matija to jutro bio pijan te da je i on popio.

I na suđenju za premlaćivanje Alena Ajkića, za koje je karlovačka policija u početku tvrdila da se nije ni dogodilo te da su mladiću osuđivanom zbog brojnih krađa slomljene kosti lica jer je pijan pao na sanduk, Maglić je tvrdio da nije kriv. Nakon pritvora i suspenzije, Maglić se vratio na posao u karlovačku policiju gdje je 2009. godine zbog profesionalnosti i predanosti službi bio među javno pohvaljenim policajcima. Za “slučaj Ajkić” osuđen je na godinu zatvora, a presuda se nije trebala izvršiti ako u roku od tri godine ne ponovi kazneno djelo. Kad je potkraj prošle godine ta presuda postala pravomoćna, Maglić je dobio otkaz. Nedugo nakon toga sustigla ga je nova optužnica.

>> Policajac iz Karlovca dobio otkaz zbog premlaćivanja mladića

Komentara 7

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:57 26.04.2014.

Alene , Alene . Evo ti novi posao ,tužba protiv Države, sigurno če ti donijeti više novca nego skupljanje plastičnih boca. A državnom aparatu poruka, otpustite sve policajca i zaposlite Rome pa če biti mir i dobro. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar poklon1234
poklon1234
19:10 26.04.2014.

i u mojem mjestu se takozvani 'romi' ponašaju zastrašujuće prema našim ženama... javno vulgarno dobacuju majkama, čak u prisustvu djece i curama... nekoliko njih mi se požalilo da imaju strah kada se nađu sa njima na nekom ne promjetnom mjestu... nisam čuo da policija reagira na takve pritužbe... ali pouzdano znam da nekim policajčinama 'romi' nabavljaju auto dijelove i ostalu tehniku... ali bolje da šutim...

DU
Deleted user
09:06 27.04.2014.

Romi su zaštićeni kao jički medvjedi. Socijalna pomoć po 6000 kn jer imaju hrpu djece koja prose za njih i još uz to prodaja željeza, šverc, krađa i ostalo. Reci mu nešto a kamoli napravi nešto- robija. Dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije