Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja

U šumi zaklao 20 ovaca koje nije uspio zbrinuti

ovce
Marijan Susenj/PIXSELL
07.11.2013.
u 12:46

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 39-godišnjeg vlasnika stada iz okolice Zadra kojeg sumnjiči da je krajem listopada, usmrtio 20 ovaca koje je potom odbacio u šumi Musapstan kod Zadra.

​Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja. Vlasnik je navodno usmrtio dio stada kojeg nije uspio prodati, a zbog loše financijske situacije i osobnih problema nije više mogao održavati stado.

>> Zračnom puškom ubio susjedova psa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije