Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen zbog razbojstva
Povratak na članak

U šumi mahao nožem pa joj uzeo tri i pol kilograma kestena

Rogar je na zagrebačkom Županijskom sudu zbog razbojstva osuđen na godinu dana zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro

Komentari 4

OB
ObrenM
21:11 03.10.2016.

I razbojstva se mogu mijenjati radom za opce dobro, a za benigne prekrsaje se ide u uznistvo.

VL
OS
osica
21:24 03.10.2016.

Ne branim ovog čovjeka i njegov postupak. No, opet je sezona branja kestena, zar nije branje na privatnom posjedu krađa, plodova s njegovog imanja. Zar su kesteni javno dobro ?

VL
IB
istina_boli
06:53 05.10.2016.

Pa tip brani svoje, a umjesto da se sudi njoj za pljacku, sudi se njemu. Ludilo do bola.

VL
MX
Mister X
13:39 04.10.2016.

Branko Rogar jeli to onaj tip što je prije ljude varao na mnogo načina pa i sa prodajom stanova koji ne postoje . Bjedno nema godine starosti ni za jednu osobu pa se ne zna se jer se radi oi o mladom kriminalcu ili onom proslavljenom Hrvatskom kriminalcu iz Zagreba koji je prevrio najmanje 500 ljudi u Zagrebu i okolici . I prije nekih 6 -8 godina od finog ne krumpiranog Hrvatskog pravosuđa dobio gotovo sve presude u svoju korist .. Pitam se gdje su mu milioni kome ih je morao dati koje je zaradio ako je sada gladan za kestenima ..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.