Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna odluka

U Hrvatske šume stigla samo jedna ponuda za zakup stanica?

tehnički pregled
Foto: Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL
04.12.2014.
u 17:15

Navodno se samo Centar za vozila Hrvatske javio na natječaj jer samo ta tvrtka ima ovlast za tu djelatnost

Hrvatske šume primile su samo jednu ponudu za zakup svojih stanica za tehnički pregled (STP) u Đurđevcu i Delnicama, tvrde naši izvori. Ponudu je navodno poslala samo tvrtka Centar za vozila Hrvatske (CVH), koja se, tvrde naši sugovornici, jedina i mogla javiti na natječaj za zakup stanica jer samo ta tvrtka ima javnu ovlast za tu djelatnost. U HŠ-u na pitanja o broju ponuda i CVH-u odgovorili su da je natječaj još u tijeku i kako bi objava traženih podataka bila povreda postupka.

Uprava HŠ-a odlučila je dati u četverogodišnji zakup svoje dvije stanice za tehnički pregled koje godišnje ostvaruju višemilijunsku dobit uz objašnjenje da to nije osnovna djelatnost tvrtke. Natječaji za zakup objavljeni su 17. studenoga, a rok za dostavu ponuda bio je 15 dana od objave natječaja.

>> Hrvatske šume odriču se milijunske dobiti

Komentara 3

DU
Deleted user
08:08 05.12.2014.

I jos jedan "posteni" natjecaj u ovoj zemlji.........

ME
Medo123
19:52 04.12.2014.

Sada ako ce imati minus u narednoj godini izvanredne otkaze direktorima kojima netreba visemilijunski profiter

LE
LepaBaba
16:41 05.12.2014.

Pa i da još netko ima ovlast, sigurno se ne bi javio na natječaj. Kako prolaze oni koji se javljaju na natječaj smo vidjeli kod davanja u najam ugostiteljskih objekata. Zovu vas na sastanak kod predsjednika uprave, tu se nađe i član nadzornog odbora, a onda član nadzornog odbora viče na ponuditelja i baca dokumentaciju jer natječaj mora dobiti njegov prvi susjed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije