Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULTAN ERDOĞAN
Povratak na članak

U sukobu s pola svijeta, želi biti globalni zaštitnik islama

Turski predsjednik žestoko napada Macrona, Putina, Trumpa, Merkel..., a glavni mu je cilj nekako dostići moć Osmanskog Carstva

Komentari 9

Avatar mason
mason
07:14 30.10.2020.

Nije lako za Hrvatsku .Turci Imaju bracu po krvi u srbiji i bracu po vjeri u Bosni.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:43 29.10.2020.

Kazu Rusi ovdje toje sukib civilizacije.A nitko rusin da pomogne sama se bori protiv njih.Erdogan kmeci dali im rusi po glavi neki dan platili ceh za rusenje aviona. Jazu Rusi necemo im dat da rezu glave na ulici ko poo francuskoj ili europi

VL
SI
sisavac
07:25 30.10.2020.

erdogan samo koristi snagu turske, bilo ekonomsku, bilo političku, vjersku ili geopolitičku. ono što svaki čovjek koji svojoj zemlji želi dobro, bi trebao raditi, pa makar se malo posvadio. jel vama jasno da su nakon 1. svj. rata turskoj uzeli gotovo sve? grčka uzela otoke kojima nikad nije gospodarila, praktički uz obalu turske. dal bi se turci s time trebali pomiriti? europa se iživljavala nad njima, kad su nestali u ratu. francuska i engleska. stare kolonijalne sile, zajedno sa nijemcima, uništavaju europu stoljećima. samo što je došlo doba u kojem stare sile nemaju gotovo nikakvu snagu, osim uvjerenja da imaju. svijet se promijenio, samo neki trebaju prihvatiti realnost. granice nepromjenljive? pa otkad su to granice bile vječne?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.