Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKLJAŽA U KNINU

Policija objavila detalje velike tučnjave: U sukobu Janjevaca i Torcide jedan teško ozlijeđen, trojica su uhićena

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Screenshot/Facebook
1/3
11.10.2021.
u 12:03

Dok su policijski službenici postupali kako bi uspostavili javni red i mir, 22-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao

U subotu, 9. listopada, oko 23.30 sati u Kninu je došlo do narušavanja javnog reda i mira od više osoba, istaknuli su iz šibenske policije o sukobu u Kninu, za koji se u medijima tvrdi da je bio sukob između Torcide i Janjevaca iz Kistanja.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je do verbalnog pa tjelesnog sukoba prvo došlo između dvojice muškaraca u jednom ugostiteljskom objektu, nakon čega se sukob nastavio izvan objekta, a sudjelovalo je više osoba.

Nakon dojave Policijskoj postaji Knin upućeni su policijski službenici na mjesto događaja kako bi uspostavili narušeni javni red i mir i utvrdili počinitelje, ali do njihova dolaska nakon nekoliko minuta veći broj osoba iz sukoba se udaljio, dok je zatečen 21-godišnjak koji je narušavao javni red i mir, a na naredbu policijskih službenika da prestane oglušio se te je jednog policijskog službenika spriječio u obavljanju službene radnje zbog čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje i uz kaznenu prijavu za počinjenu prisilu prema službenoj osobi predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Dok su policijski službenici postupali kako bi uspostavili javni red i mir, 22-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao, zbog čega je uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Kriminalističko istraživanje zbog sudjelovanja u tučnjavi je u tijeku, utvrđeno je kako je 21-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je iz Opće bolnice Knin prebačen na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku, obavljeno je više razgovora i drugih mjera i radnji te su trenutačno tri osobe uhićene zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Policijsko postupanje se nastavlja, a o završenom kriminalističkom istraživanju pravodobno ćemo vas obavijestiti.

Komentara 12

MR
mrkvax
13:09 11.10.2021.

Sada nam dolaze isti ovakvi s istoka pa ćemo mi kroz desetak godina seliti i bježati pred njima...Pa onda kad unište ovo što smo mi izgradili selit će za nama i tjerati nas dalje na sjever...Nametati će nam vlastitu nekulturu i nerad...

Avatar Zzzz
Zzzz
13:48 11.10.2021.

Iz pouzdanih izvora sam saznao da se tu uopće ne radi o Torcidi i Janjevcima, nego o Hrvatima i Srbima.

VI
vidum
13:36 11.10.2021.

Što znači ono HOOLIGANS CZ? Jesu možda u pitanju navijači Crvene Zvezde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije