Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi nemiri

U sukobima u Siriji ubijene dvije osobe, a na desetke ih ozlijeđeno

sirija
AFP
18.03.2011.
u 20:00

Narod je prosvjedovao zbog korupcije uzvikujući slogane protiv sirijskog tajkuna Ramije Maglufa, rođaka sirijskog predsjednika Bašara al-Asada

U sukobima koji su izbili između prosvjednika i sirijskih snaga sigurnosti u gradu Deri, na jugu Sirije, ubijene su najmanje dvije osobe, a više desetaka ih je ozlijeđeno. Prosvjeduju zbog korupcije uzvikujući slogane protiv sirijskog tajkuna Ramije Maglufa, rođaka sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, koji posjeduje nekoliko velikih kompanija.

Sirijske snage sigurnosti rastjerale su i prosvjednike koji su se okupili u Damasku poslije molitve održane u džamiji Umajad, naveli su aktivisti organizacija za zaštitu ljudskih prava. Uhićeno je nekoliko desetaka prosvjednika.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar trunchbull
trunchbull
06:55 20.03.2011.

Riznica \" Assad sirijski komunistički diktator\" Zašto su onda sirijski komunisti poput Rijada Turka po zatvorima? Zašto je lijevim strankama onemogućeno sudjelovanje na izborima?

RI
Riznica
16:44 19.03.2011.

I ovome Siriskom komunistickom diktatoru se blizi kraj.... Narod nije zaboraviti da je negov otac pobio na hiljade Sirijanaca !\"

RI
Riznica
19:33 19.03.2011.

Svaki vladar treba da postuje svoj narod, njegovu ljudskost i dostojanstvo. Narodom se ne moze vladati tiranisanjem, hapsenjima, ponizavanjima; narodom treba da se vlada istinom i pravdom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije