Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

U sudaru teretnog vozila i auta na A3 jedna osoba ozlijeđena

nesreća (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
Autori: mšk/VLM, ih/VLM
21.09.2010.
u 07:10

Vozač BMW-a pokušao je preteći kamion no udario je u njega i kamion se prevrno.

Vozač BMW-a 23-godišnji državljanin Velike Britanije albanskog porijekla lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći što se jutros oko 5.15 sati dogodila na autocesti A3, jedan kilometar poslije čvora Bobovica.

Policija je utvrdila da je mladi vozač pokušao preteći Mercedesov kamion, zagrebačkih registracija, natovaren drvima, no udario je prednjim desnim dijelom u njegovu stražnju lijevu stranu. Kamion je od udarca odbačen na zaštitnu ogradu i tu se prevrnuo, a auto je smrskan do neprepoznatljivosti. Vozač teretnjaka nije ozlijeđen, a mladi je Britanac prebačen u KB Sestara milosrdnica. Vozio je prebrzo, ističu u policiji.

Zbog prevrnutog kamiona promet je bio zatvoren do 9.10 sati.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije