Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

U sudaru teretnjaka i automobila kod Slunja dvoje ozlijeđenih

prometna
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
07.10.2010.
u 10:58

Protiv 26-godišnjeg vozača teretnjaka slijedi kaznena prijava. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna.

Jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u sudaru teretnjaka i automobila jučer oko 8.50 sati na državnoj cesti D-1 u Slušnici.

Nesreću je skrivio 26-godišnjak iz Čazme koji se, upravljajući teretnim i priključnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Rakovice u smjeru Slunja. Zbog neprilagođene je brzine prešao u suprotni prometni trak kojim je vozio osobni automobil našičkih registarskih oznaka za čijim je upravljačem bio 64-godišnji izraelski državljanin. Teretno je vozilo udarilo u prednji dio osobnog automobila našičkih registarskih oznaka, izvijestila je PU karlovačka. 

Vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen, a 63-godišnja putnica, također državljanka Izraela, lakše. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna.

Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava.

 

Komentara 2

LE
leptirica11
11:20 07.10.2010.

TO BI TREBALO KAŽNJAVAT,to divljaštvo po cestama! izjednačit obavezno s pokušajem ubojstva i to s predumišljajem. Jer nije to njemu prvi put. Ak se mladoj gospodi ne živi,slobodno nek se zabijaju ne u nas,već u prvu provaliju na koju naiđu...Mi bi malkec stariji i poživeli,ak oni već nemaju zašto mi imamo!!

LE
leptirica11
21:11 10.10.2010.

Baš lijepo što narod ovoliko zanima tema...pa ajdmo se nadati da mi ili netko od nama dragih osoba neće sutra biti žrtve nekog mladog kamikaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije