Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj NOVSKE

U sudaru Škode i kamiona kraj Novske jedna osoba poginula

sudar, novska (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/4
19.04.2013.
u 15:38

Nesreća se dogodila na sjevernom traku autoceste A3, prema Zagrebu. Ozlijeđenima je pružena pomoć.

Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u nesreći koja se oko 15 sati dogodila na autocesti A3 kod Novske. Na sjevernom traku autoceste, prema Zagrebu, sudarili su se Škoda požarevačkih registracija i kamion zagrebačkih registracija.

Škoda je naletjela na zadnji kraj kamiona, nakon čega su oba vozila probila zaštitnu ogradu autoceste i prevrnula se u odvodnom kanalu.

Na teren je došlo nekoliko vozila hitne pomoći, ozlijeđenima je pružena pomoć te su odvezeni u najbliži medicinski centar.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

>> PUZ: U tri mjeseca ove godine život na cesti izgubilo 11 osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije