Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem u osijeku

U sudaru s tramvajem ne miču vozilo sve dok ne dođe policija

sudar tramvaj
Stjepan Bubalo/VLM
15.03.2013.
u 14:18

Upozoravaju vozače kako je dovoljno napisati Europsko izviješće te da je odšteta za zastoj javnog prijevoza veća od štete na automobilima

Prometne \"čepove\" u Osijeku ovih dana ne stvara samo snijeg, nego i vozači koji nakon \"kvrcavica\" s tramvajem inzistiraju na dolasku policije. Priopćii su to iz osječkog Gradskog prijevoza putnika, apelirajući na vozače da pristanu na dogovor, odnosno na potpisivanje Europskog izviješća.

- Nakon prometne nesreće u Gackoj ulici u četvrtak, vozač tvrtke \"Sokol Marić\" zadržao je vozilo na tramvajskoj pruzi čak 50-ak minuta. Slična je situacija bila i dan ranije, vozač iz Broda nije htio maknuti automobil s pruge do dolaska policije - navodi direktor GPP-a Igor Medić. Tako su, dodaje, osim sebi, dodatne troškove i neprilike stvorili i svim putnicima gradskog prijevoza jer zbog zastoja nisu na vrijeme stigli na odredište. Podsjećaju vozače kako je, ukoliko se radi o manjoj nezgodi, dovoljno potpisati Europsko izviješće i što prije ukloniti vozilo s pruge.

- Iznos za naknadu štete za zastoj javnog prijevoza po nekoliko je puta veći od samog oštećenja na vozilima koja su sujedlovala u prometnim nesrećama - upozorava Medić.

>>Autobusi zbog snijega sletjeli s ceste, ozlijeđeno osam osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije