Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u afganistanu

U sudaru pokraj Vinkovaca poginuo vojnik

sudar, vinkovci
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
20.12.2013.
u 07:18

Zoran Lučić (37) sedam je mjeseci bio u Afganistanu te je čekao novi odlazak

Zoran Lučić (37), djelatna vojna osoba iz Berka, na mjestu je poginuo u srijedu navečer oko 21.30 na cesti Vinkovci – Tovarnik između Slakovaca i Orolika.

Kamioni stali zbog sudara

Svojom opel astrom zabio se u teretnjak srpskih oznaka koji je stajao s desne strane kolnika, a poginuo je i 57-godišnji makedonski državljanin, vozač drugog parkiranog teretnjaka. Dva teretnjaka malo prije toga mimoilazeći se oštetila su jedan drugom retrovizore pa su vozači izašli iz svojih vozila koja su parkirali 50-ak metara jedan od drugoga, svaki na svojoj desnoj strani, kako bi se dogovorili o šteti. Kada se Makedonac približio teretnjaku srpskih oznaka, na njega je naletjela opel astra i zabila ga u stražnji donji lijevi dio teretnjaka. I on i vozač opela na mjestu su poginuli, a vozač srpskog teretnjaka, koji je bio s druge strane ceste, prošao je bez ozljeda. Iako vidno šokiran, nakon očevida je nastavio put u Srbiju. Preživjeli vozač nije bio pijan, a poginulima je uzet uzorak krvi za analizu.

– Majka i otac su šokirani i ne mogu doći k sebi. Ne znam kamo je išao kada se dogodila nesreća, ali svakodnevno je putovao tom cestom s posla i na posao – rekao nam je Zoranov najmlađi brat Mato.

Sinovi u osnovnoj školi

Od susjede smo doznali da je Zoran imao dva brata i tri sestre udane u Austriju, gdje je njihov otac Petar godinama radio.

– Zoran je bio oženjen i ima dva sina, treći i šesti razred. U selu smo ga rijetko viđali jer je kao vojnik stalno bio na terenu, vježbama ili u Afganistanu. Kada je bio kod kuće, rado je dolazio u naš KUD na priredbe ili zabave – kaže susjeda.     

Komentara 1

Avatar Semper5
Semper5
07:25 20.12.2013.

Strašno :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije