Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo u bolnici

U sudaru pokraj Siska poginuo vozač automobila

policijski auto,policija,portal
Goran Jakuš/PIXSELL
22.08.2013.
u 12:07

Od zadobivenih ozljeda 34-godišnjak je preminuo u sisačkoj bolnici, a 36-godišnjakinja je, s teškim tjelesnim ozljedama, zadržana na bolničkom liječenju.

Zoran Filipović (34) iz Siska poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat na dionici državne ceste D-36 između mjesta Žažina i Sela, grad Sisak.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji vozač osobnog automobila, koji je vozilom upravljao iz smjera Žažine u smjeru Sela, ulaskom u desni zavoj prešao na drugu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnjakinja.

Od zadobivenih ozljeda 34-godišnjak je preminuo u sisačkoj bolnici, a 36-godišnjakinja je, s teškim tjelesnim ozljedama, zadržana na bolničkom liječenju.

Policija će o nesreći podnijeti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.  

>> Nakon prevrtanja traktora smrtno stradao 33-godišnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije