Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POREČA
Povratak na članak

Policija objavila detalje nesreće: Francuz pretjecao kolonu pa poginuo u sudaru

Nakon sudara s teretnim automobilom, Audi je udario u automobil Toyota te su se oba automobila zarotirala na kolniku dok je teretni automobil od siline udarca odbačen u odvodni kanal.

Komentari 5

Avatar marlony
marlony
11:20 08.08.2020.

Ono kad suvozačica sjedi kao fikus na manijakalnu ubilačku vožnju vozača

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:03 08.08.2020.

užas

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
10:41 08.08.2020.

Na žalost,u 99% slučajeva je brzina uzrok.Ljudi jure ko muhe bez glave i mozga.A što se tiče pretjecanja,mnogi srljaju kao guske u maglu.Pretječu a nemaju pregled.Mislim da bi takve postupke trebalo puno strože kažnjavati,također pretjecanje preko pune crte....

VL
LI
liliZG
09:49 10.08.2020.

srećom ubio samog sebe, ostali relativno dobro.

VL
DU
Deleted user
12:17 08.08.2020.

To je cesta koja je mnogo puta uzela svoj "krvavi danak" a također i dio te ceste od desnog zavoja na dnu te ravnice i ulaza u Červar odnosno Kukce je zona sumraka.. .Sad je situacija malo bolja na tomm drugom dijelu jer je kod "konja" napravljen kružni tok, ali onaj prvi dio bi trebao biti razdijeljen plastičnim stupicima kao na dijelovima autocesta u slučaju radova ili kao što je to napravljeno na samom mostu Mirna ...tako bi trebalo biti od kruznog toka Vabriga do kruznog toka za karting.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.