Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut promet

U sudaru kamiona i osobnog vozila dvije osobe ozlijeđene

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.10.2016.
u 07:13

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Vukovaru, a o kakvim se ozljedama radi, iz Državne uprave za zađtitu i spašavanje (112) nisu nam znali reći.

Dvije osobe su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 05:45 sati na državnoj cesti DC55 Vinkovci-Vukovar na dionici između Nuštra i Bršadina.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Vukovaru, a o kakvim se ozljedama radi, zasad nije poznato.

O okolnostima nesreće znat će se više nakon očevida koji zbog otežanih uvjeta na cesti i guste magle još uvijek traje. 

Iz HAK-a mole vozače da idu obilaznim putem preko Marinaca i Bogdanovaca. 

>>Troje poginulo u prometnoj nesreći na južnoj osječkoj obilaznici: Automobili završili u kanalima na suprotnim stranama ceste

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stijena001
08:15 17.10.2016.

Zar opet.... slijedi li nastavak proslog tjedna...jutros Šibenik,Vodice, Vukovar.... daj ljudi kad sjednete za volan ne zaboravite glavu ponjet

SD
sdpesticid
11:51 17.10.2016.

poznajem tu dionicu od nuštra preko marinaca do bogdanovaca a koja vodi do vukovara i nije preporučljivo po jačoj magli tamo voziti. u uvjetima ograničene vidljivosti poput jake magle policija bi morala oformiti kolonu i predvoditi istu ili druge nadležne službe koji imaju jaču signalizaciju ili pak zatvoriti cestu privremeno. tako bi trebalo svuda gdje ima udolina, uzvisina, zavoja.. i ne bi niti jedne nesreće bilo što se tiče magluštine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije