Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na autocesti
Povratak na članak

U sudaru automobila i motocikla smrtno stradao motociklist

Trenutačno je zbog očevida na autocesti A3 kod čvora Sv. Nedelja obustavljen promet

Komentari 7

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:59 22.04.2016.

pa dok je rat bio nije bilo ovoliko mrtvih. pa sta je ovo. daj ljudi pazite sebe i druge!!!

VL
TH
than
00:46 23.04.2016.

Istina da motociklisti idu u skarice, ali treba pricekati. Samo ne znam zasto kod nas sve to traje toliko dugo. Valjda da provjere jel iz 'povlastene' kaste....

VL
TH
than
00:44 23.04.2016.

Je da motociklisti znaju ici u skarice, ali treba ipak pricekati okolnosti nesrece. Samo ne znam sto kod nas treba toliko cekati. Valjda da se provjeri jel' iz 'povlastene' obitelji, pa onda da se odluci.

VL
HA
hana11
10:09 24.04.2016.

Čemu unaprijed osuda bilo koga? Koliko je neodgovornih vozača automobila skrivilo stradavanje motorista? Moguće i više nego obrnuto. Gledam neki dan taxist oduzima prednost motoristu, skoro ga je pokupio u raskršću dok je ovaj najnormalnije vozio svojom trakom. I što sad? Svi taxisti su zato neodgovorni?

VL
SA
samoborka
23:35 22.04.2016.

motociklisti..bahata i neodgovorna zvjerad

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.