Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala osoba

Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Petar Hure-Mandić
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
22.10.2018.
u 12:51

Prebivalište mu je u Dubrovniku, a rodbini i poznanicima ne javlja se posljednjih nekoliko dana

Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj u subotu, 20. listopada, prijavljen je nestanak hrvatskog državljanina Petra Hure-Mandić, rođen 18. listopada 1955. g. u Sarajevu, BiH, s prebivalištem u Dubrovniku.

Policiji je prijavljeno da se navedena osoba, čija je adresa prebivališta i boravišta nepoznata, posljednjih nekoliko dana ne javlja rodbini i poznanicima na telefon. Za nestalom osobom se poduzimaju sve raspoložive mjere traganja.

Dostupan je i link objave nestale osobe u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba: http://www.nestali.hr/default.aspx?id=22&osoba_id=8514

Molimo građane, ako imaju bilo kakvih saznanja o nestaloj osobi, da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
18:17 22.10.2018.

Na dah preronio u Italiju!

DH
dalibor.hren
18:33 22.10.2018.

Kandidirao se za Berinog zamjenika!

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:59 22.10.2018.

Ja mislim da je Petar osjetio da ima Hrvatsku i krenuo za Irsku ili Njemačku da obdrži ljudsko dostojanstvo i egzistenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije