Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena vremena

U subotu na kopnu osjetno svježije, mjestimice će padati kiša

oblačno (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
10.08.2013.
u 08:29

Petak u većem dijelu Hrvatske nije donio nevrijeme. Zagreb je zahvatio tek slab grmljavinski pljusak. U subotu će se prema kraju dana u Zagrebu razvedriti

Petak u većem dijelu Hrvatske nije donio nevrijeme, javlja CrometeoZagreb je bio pošteđen najavljivanog snažnog nevremena te ga je u petak zahvatio te slab ljetni grmljavinski pljusak. Ponegdje u sjevernom dijelu Hrvatske bilo je tuče praćene grmljavinom, ali kako javlja Crometeo, na iznimno ograničenom prostoru, uglavnom u Međimurju i Zagorju.

U subotu će biti promjenljivo oblačno i vjetrovito te, osobito na kopnu osjetno svježije, a mjestimice će biti kiše, pljuskova i grmljavine, uz manju mogućnost lokalno olujnog nevremena, izvijestio je DHMZPuhat će većinom umjeren vjetar, na udare ponegdje jak sjeveroistočni i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka, na udare i olujna bura koja će se do kraja dana proširiti i na južni dio.

Nakon više dana žege i vrućina stiglo je osvježenje. Na Jadranu i na istoku zemlje najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom između 26 i 31 stupnjeva Celzijusa, a drugdje između 20 i 25 stupnjeva. U Zagrebu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom i grmljavinom, vjetrovito i osjetno svježije, a prema kraju dana će se razvedriti. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 24 i 26 stupnjeva Celzijusa, a u okolnom gorju bit će od 16 do 19.  

>> Ništa od nevremena: Osvježenje stiglo, ali oluja zaobišla Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije