Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice

radnici
Arhiva vl
10.11.2009.
u 09:28

Ogorčeni time što plaće kasne, dvjesto radnika bjelovarske Ljevaonice od jutos je u štrajku. Traže da im se zaostale plaće isplate čim prije.

BJELOVAR- Oko 200 radnika bjelovarske Ljevaonice od jutros su u štrajku te traže od poslodavca isplatu zaostalih plaća. Na skupu se nalaze i predstavnici Saveza samostalnih sindikata te Sindikata metalaca koji će o zahtjevima radnika razgovarati s čelnicima tvrtke. Radnici su ogorčeni zato što plaće kasne za što, tvrde, nema razloga jer je tvrtka sklopila nekoliko značajnih poslova koji jamče popunjenost proizvodnih kapaciteta.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
10:05 10.11.2009.

U štrajku 200 radnika bjelovarske Ljevaonice, zašto to ljudi radite pa vaši menađeri su poštenjačine ; Oni ne preuzimaju legalno da ih novinarčić pročita. Evo za ovo im kita . Ovdje nema kontrole i policije i us-kakanja kada se propadaada to je normalno u HR pokrali su oni koji smiju pretvorbariti.... Oni koji dobro posluju te zatvara Hrvatska međunarodno jako ispriznata... Na obični zahtjev samoga EU preko plačenoga novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije