Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Ako je netko ksenofob i rasist, onda je to žena koja je prijavila Rimčeve radnike...

Dio migranata autobusom prevezen u prihvatni centar Bira
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
11.11.2018.
u 09:01

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nedavno je izjavio da netko namjerno generira sukobe između Vlade i predsjednice, a sad je konačno otkriveno tko je taj misteriozni "netko"

Gospođa iz Samobora prijavila je Rimčeve radnike misleći da su ilegalni migranti, a liberali i ljevica taj su izolirani slučaj odmah iskoristili da bi sve Hrvate prikazali kao rasiste, ksenofobe i primitivce.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nedavno je izjavio da netko namjerno generira sukobe između Vlade i predsjednice, a sad je konačno otkriveno tko je taj misteriozni "netko". Željko Komšić službeno posjetio Zagreb, a primio ga je Stjepan Mesić u restoranu.

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Ključne riječi

Komentara 59

JA
jadrmatic
09:42 11.11.2018.

Mijiću, evo vidiš što su ti govna iz uredništva napravila. Sve si lijepo rekao, a onda su ti izvrnuli komentar debilnim naslovom. Tako je to kad radiš za austrijska govna koja su fino osigurala svoju granicu, a ovdje su nam ostavili Gerovca.

Avatar rubinet
rubinet
09:54 11.11.2018.

Sto ljudi-sto ćudi! Netko voli strance,netko ne voli.U demokraciji mora biti dopušteno izricanje osobnih vrijednosnih stavova.Ali nitko nema prava ući u tuđu državu ilegalno. Postoje prijelazi,postoji procedura. Tome zakoni služe:

MA
Marko1337
09:53 11.11.2018.

Brojnim debilima nije jasno da ti migranti koji dolaze u Europu nikada neće postati normalni Europljani, prilagoditi se domaćem narodu, već će uvijek ostati problemi na grbači i ugroza za domaći narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije