Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riješen slučaj

U starom bunkeru pronađeni posmrtni ostaci Miroslava Nedića

'11.05.2010,Semeljci,Hrvatska,osam zaostalih bunkera na podrucju opcine Semeljci,koje je gradila jna 50-ih godina proslog stoljeca u strahu od napada Rusa. jedan od vecih bunkera bit ce namjenjen za p
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
30.12.2011.
u 13:39

Nestanak Miroslava Nedića prijavljen je 20. ožujka 2010. godine. Uz tijelo je pronađeno i vatreno oružje kojim je počinio samoubojstvo

U bunkeru nekadašnjeg vojnoga poligona između Vukovara i Negoslavaca policija je 27. prosinca pronašla posmrtne ostatke muške osobe. Prema riječima Luke Barunčića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske županije, riječ je o Miroslavu N. (39) iz Borova, što je utvrđeno u postupku identifikacije.

– Riječ je o osobi čiji je nestanak prijavljen 20. ožujka 2010. godine. Nestanak je prijavio otac. Miroslav N. se iz obiteljske kuće udaljio u nepoznatom smjeru pješice i od tada se vodio kao nestao. Uz posmrtne ostatke u bunkeru je pronađeno i vatreno oružje sa kojim je počinio samoubojstvo – rekao je Barunčić. Dodaje da je tijelo pronađeno prilikom raščišćavanja korova i da se bunker nalazi 200-tinjak metara od prometnice.

Doznajemo da je riječ o Miroslavu Nediću iz Borova čiji su posmrtni ostaci pronađeni 21 mjesec nakon nestanka. Od njegovih susjeda doznajemo da je Nedić jedno vrijeme sa suprugom i dvoje djece živio u Norveškoj. Supruga se preudala i, kako navode susjedi, nije mu dopuštala kontakt s djecom. Pretpostavlja se da je to razlog samoubojstva.

– Zbog toga je najviše patio i zbog toga se i ubio. Nije se nikad nikome žalio zbog toga, ali očigledno ga je to izjedalo iznutra. Sve ovo on je planirao i planski uradio. Sada se polako slažu sve kockice mozaika. Kući je znao dolaziti blatnjavih i prljavih cipela jer je odlazio do toga bunkera gdje je napravio vrata koja su se zaključavala iznutra. Prije nego se ubio vrata bunkera je zaključao tako da su se morala provaliti. Neposredno pred odlazak napisao je pismo roditeljima s uputama kako se koriste neki elektronički uređaji. Detaljno je sredio i svoju sobu. Iz kuće je otišao pješice i s vrećicom u ruci. Tada je posljednji put viđen živ – prenio nam je jedan od susjeda.

Komentara 2

TR
trias
13:38 01.01.2012.

Čudne su te nordijeske zemlje i njihovi zakoni.Sjećam se slučaja iz opkpljenog Sarajeva...nazovimo ga Šemso dobije iz Švedske Video.kazetu od nevjenčane3 supruge kaoja je sa dvoje djece izbjegla u Švedsku..Nakon godinu dana je to bio prvi glas od nje..ljudi nekao dovukli struju svi se posjeli ispred televizora i Šemso stavlja kasetu..u kadru je njegova nazovimo je Biljana. u krupnom kadru ona njemu priča kao je kkao se snašla i kako su dobro primljeni ..kamera zumira i odjednom on vidi kako na kauču skede i njegova djeca i neki nepoznati muškarac....ona njemu to objašnjava riječima ..evo dragi šemso usput sam ti htjela reći da sam našla novog muža!Šveđani žut kao limun se samo smije a jadni Šemso skoro pada u nesvjest!Nažalost ovo je istina iako više liči na crni humor!

TR
trias
13:40 01.01.2012.

Ispričavam se za pravopisne grešeke u prethodnom postu ali ovi lumeni na VL tako brzo resetiraju stranice da nekad dok pišeš sve ti obrišu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije