Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj oružja

U stanu pijanog bombaša našli i tromblonsku minu

mina
Dragutin Šantoši
24.11.2011.
u 12:15

Pretragom Draganova stana u Hercegovačkoj policija je našla i jednu tromblonsku minu

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim Draganom S. iz Kaštel Starog koji je prekjučer pijan, s više od dva promila alkohola u krvi, šetao s dvije ručne bombe po stubištu zgrade u Hercegovačkoj ulici u Splitu.

Pretragom Draganova stana u Hercegovačkoj ulici policija je jučer našla i jednu tromblonsku minu.

Dragan je u utorak navečer oko 22 sata uznemirio susjede teturajući zgradom s dvije bombe, M-52 i M-75. Do prije tri godine prijavljivan je zbog nasilničkog ponašanja prema bivšoj supruzi, a sada je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:44 24.11.2011.

Stalno si i znova Čudim ovakvim Glupanima Takve stvari se ne drže u Stanovima Umota se u plastićne vreće te u plastićnu posudu poklopi ( da ne propušta vodu ) i zakopa dublje od 50 cm. Niti može Policija niti djeca ! Stalno i iznova pojavljuju se novi glupani ! Smo Luđaci opremu iz Rata drže u stanu - a tolika ZEMLJA oko njih Strawa !

OB
-obrisani-
12:46 24.11.2011.

Ja svoje bombe držim u zemlji iznad njih raste trava koju redovito kosim na površini se ništa ne vidi Samo ja znam gdje je to mjesto TAKO SE TO RADI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije