Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višestruki provalnik

U stanu mu pronašli skladište ukradene robe

policija
30.03.2011.
u 13:32

U ožujku je muškarac iz Marinića provalio u stan i dva automobila, no sumnja se da je krađa bilo više pa se kriminalističko istraživanje nastavlja

Nad 47-godišnjakom iz Marinića policija je dovršila kriminalističko istraživanje koje je potvrdilo sumnje da je taj muškarac višestruki provalnik. Krađe za koje se sumnjiči počinio je u ožujku. Od 1. do 15. ožujka provalio je u stan u Ulici Ede Starca u Rijeci, vlasništvo 33-godišnjeg Riječanina, i ondje se opskrbio “tehnikom” - ukrao je fotoaparat, televizor, bežični telefon, kompjutorski modem i tri bušilice s pripadajućim svrdlima. Ukupna šteta procjenjuje se na 5 tisuća kuna. Utvrđeno je i da je 12. ožujka u Kostreni provalio u automobil Saab i ukrao torbicu s dokumentima i bankovnim karticama ukupne vrijednosti oko tisuću kuna. Posao za ovaj mjesec zaključio je prije tri dana kada je u Ulici Janka Polića Kamova na riječkim Pećinama provalio u Hondu Accord varaždinskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjeg Riječanina. Iz Honde je ukrao odjeću i obuću vrijednu 500 kuna.

Dio ukradenih predmeta policajci su pronašli kod kradljivca pa su vraćeni vlasnicima. Pretragom stana pronađene su i druge stvari za koje se sumnja da potječu iz provala pa se kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom nastavlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije