Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNO ROČIŠTE

U srpnju počinje suđenje policajcu koji je medijima dostavio slike iz Vidoševićeve kuće

Josip Vrbić mobitelom snimio tajnu Vidoševićevu odaju i slike dao novinarki
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.06.2014.
u 12:36

Josip Vrbić zanijekao je krivnju, iako nakon uhićenja nije poricao da je upravo on osoba koja je medijima dostavila fotografije iz unutrašnjosti Vidoševićeve kuće.

Suđenje Josipu Vrbiću, policajcu optuženom za zloporabu položaja jer je medijima dostavio fotografiju s pretrage kuće Nadana Vidoševića, u trenutku kada je Vidošević bio osumnjičen te uhićen u sklopu afere HGK, počet će sredinom srpnja. 

Odlučeno je tako na pripremnom ročištu kojim je na zagrebačkom Županijskom sudu presjedao sudac Ivan Turudić. Vrbić je zanijekao krivnju, iako nakon uhićenja nije poricao da je upravo on osoba  koja je medijima dostavila fotografije iz unutrašnjosti Vidoševićeve kuće. U to vrijeme spominjalo se i da se Vrbić nagodio s tužiteljstvom, te da će biti osuđen na uvjetnu kaznu. No ti dogovori, sudeći po sadašnjem razvoju događaja, očito su propali, pa će Vrbić u srpnju ipak sjesti na optuženičku klupu.

>>Potvrđena optužnica protiv policajca Vrbića

>>Inspektor koji je dao fotografije Vidoševićeve vile pušten iz Remetinca

>>Prošao FBI, a karijere ga je stajala fotografija medvjeda iz Vidoševićeve vile

>>Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...

Komentara 6

KA
kafka
13:29 05.06.2014.

Sramota! . . . . . Josipu Vrbiću svaka čast na potezu. Da nije objavio snimke sve bi se zataškalo. . . . . . . Očekujem podršku javnosti gospodinu Vrbiću. . . . . . . Vidošević je 'bilesni'sni' bahati profinjeni kleptoman. Oko njega je velika moralna septička jama u kojoj su mnogi i to treba razotkriti a ne progoniti građane koji ukazuju na nepravilnosti, korupciju i kriminal. Pravni sustav treba tako podesiti.

SO
Soljženicin
13:47 05.06.2014.

Pajdo uz tebe smo. Ova gamad su ionako samo prolazni ostaci debelog crijeva. Neće tvoji ostati gladni i moći ćeš ulicom proći podignute glave.

M3
Miške 3
14:52 05.06.2014.

Ako ste stvarno za borubu protiv kriminala, onda tom policajcu treba dodijeliti nagradu i unaprijediti ga. U suprotnom, podržavate lopove koji su pokušali sakriti veličinu ovog djela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije