Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol
Povratak na članak

U srijedu uživo na Vecernji.hr: Okrugli stol o ljevici u Hrvatskoj

U raspravi će sudjelovati dr. Tonči Vujić, dr. Slaven Letica, dr. Ivan Šiber, dr. Vjeran Zuppa, dr. Nikica Gabrić i dr. Nino Raspudić

Komentari 14

LU
Lujo123
23:40 19.02.2013.

Ja sam socijaldemoktara po uvjerenju, ali ovi naši soc.dem. su u ovih godinu dana vlasti zasra*i toliko stvari da bum na sljedećim izborima glasoval za bilo koga samo da se maknu s vlasti. U njima od socijaldemokracije nema ni "s". Prevarili su nas prestrašno, a ovaj jovo je prava kuga!!!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:04 19.02.2013.

Kako ce Nino raspravljati o ljevici kad ima problem habiliteta? On mora govoriti ruzno o ljevici jer kako bi se pojavio u Mostaru na kavi,.....kratkom espressu? Bilo bi mu opasno.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
13:27 19.02.2013.

Podrška Raspudiću!

VL
AD
adiafora
16:50 19.02.2013.

Nino, daj osnuj političku stranku! Karizmatičan si i sposoban da promjeniš stvari na bolje.

VL
OB
-obrisani-
13:40 19.02.2013.

Ljevica u HR ???... ha ha ha ...U HR postoje samo orjunaši koji se predstavljaju kao tobožnji ljevičari, a zapravo su najgora mješavina boljševika i fašista sa izrazito prosrpskim stavovima. možda jedino Laburisti imaju neke veze sa hrvatskom ljevicom.

VL
CI
cinbenik
14:30 19.02.2013.

Smio bi se kladiti tko ce zatupati koje stavove.........Medju ovim ovdje ima onih koji su proizvedeni za vrijeme HDZea,a koji nikada nisu primijetili njihova nedjela...........Oni ustvari i proizvode nekakve ljevicare.................nema u Hrvatskoj lijevi desni............Ima ali na Hrvatski i HDZe nacin..............To su mislioci i doktori za jedan dan,proizvedeni da sluze jednoj ilio drugoj politiki.....................trebalo je napraviti okrugli sto sa pitanjem "jeli stvarno HDZe opljackao i unistio Hrvatsku" i ako jeste,a jeste,zasto onda to pravdaju komunistima,ljevicarima,udbasima...........Ovi sto su stariji osjetili su i Titinih skola...........dali su to oni pogresno uceni,nisu se odrekli svojih stecenih diploma,ali zdusno napadaju Titu i sto jeste i sto nije valjalo...............To im sluzi kao dusevna hrana,ali ne kao i argument za opljackanu Hrvatsku u prizivanju i proizvodjenju komusti............Ako i ima takvih,odakle se onda njihove ideje poklapaju sa naprednim,a ovi sto su proizvedeni u toj istoj pljackanoj drzavi,kao Raspudic,su u principu za podrtazavnje i normalizaciju pljacke.....

VL
CI
cinbenik
14:38 19.02.2013.

Raspudic je iskolovani kadar u sumnjivom razdoblju i moralu..........On je garancija da ce Hrvati ostati jos dugo podijeljeni na jedne i druge,ali ne na lijeve i desen..........Ima zaduzbinu pravadti povjesnu pljacku Hrvata i velicati pljackase..............Koincidentno je da i on ,ali pljackaski kadar dolazi iz jedne regije............Nemoze biti slucajno..........Bez obzira na izobrazbu njegovi nastupi upravo potvrdjuju ogranicenost koja je nanijela stetu Hrvatskoj,tako da je upitna i realnost izobrazbe.............Drzeci stavove HKC,ustvari ponizava i Vatikan i ostale katolicke crkve............Sigurno je da ima pristalica,kao sto ima pristalica i Ivo Sanader u koga se kleo,ali i u zajednicku im stranku koja se mora braniti od porazavajucih istina .............

VL
OB
-obrisani-
17:17 19.02.2013.

Postovani! Sutra uživo na portalu Vecernji.hr: Okrugli stol o ljevici u Hrvatskoj * Bilo bi dobro da prvo daju definiciju "sto je to ljevica", pa da onda sve nase "ljeve stranke" usporedimo i vidimo tko od njih ispunjava te uvjete.jete. Lijep pozdrav!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:19 19.02.2013.

Znas sto je najzalosnije,...ja mislim da Nino uopce ne misli to sto govori nego da je iz jednog ili drugog razloga prisiljen da brani to stajaliste. Nesto slicno kao svojevremeno Emir Kusturica,....negdje je jednom nesto rekao i onda bio prisiljen da brani pogresno vise od 20 godina.

VL
TE
Televizor
20:40 19.02.2013.

Kako nema socijalista? Socijalisti su u svim hrvatskim strankama. Čak su i sudionici rasprave socijalisti. Možda Gabrić nije.

VL
VL
.
23:30 19.02.2013.

Nevjerovatno ! Od par stotina postova spalo na 40-ak, ali naravno svi postovi tzv. ljevičarskog ološa i šljama nisu izbrisani. Stvarno će trebati i ovog administratora izbrisati ...

VL
K2
kokolo_27
23:35 19.02.2013.

I sada očekuju da im još dajemo novce za uskračivanje temeljnih ljudskih prava i sloboda. Zar se samo zato treba plačati da možete angažirati polit komesare koji brišu naše stavove i manipuliraju!?

VL
BA
barbaizamerike
23:40 19.02.2013.

nesto se pokrece i to je dobro jer ljudi vjeruju raspudicu i njegove medijske nastupe mase u hrvatskoj podrzavaju a i hrvatska dijaspora je uz njega a i letica nije za baciti sjecam ga se kad je u raspadu komunizmaa bio mentor mnogim novinarima recimo u startu darku hudelistu koji je prvi otvorio hrvatsku sutnju o kosovu

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
13:39 19.02.2013.

Hm, Letica, Raspudić, Gabrić... oni realno i objektivno raspravljati o ljevici? Pa njima je svatko onaj što svaki dan ne visi u crkvi ili stranka građanske opcije, su ne ljevičari, nego komunisti, boljševici, izdajnici ....... Još buju HDZ i crkvu predstavili kao naj osjetljivije što se tiče socijalne slike u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.