Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomen-pohod

U srijedu obilježavanje partizanskog zločina u Jazovki

Bozanić nad jamom
Boris Šćitar/Pixsell
20.06.2011.
u 18:32

I ove godine odat će se počast žrtvama koje su partizani 1945. godine mučki pobili i bacili u jamu

U srijedu 22. lipnja održat će se spomen-pohod na Jazovku kojim će se i ove godine odati počast žrtvama koje su partizani 1945. godine mučki pobili i bacili u jamu.

U pozivu za sudjelovanje u sjećanju na ubijene žrtve partizanskog zločina koje potpisuje Hrvatski obredni zdrug Jazovka (HOZ), navodi se kako se hodočašće održava "u znak vječne počasti mučenicima, koji po bleiburzima, križopućima, jazovkama, vukovarima i srebrenicama te po sudištima poput Haaga dadoše i daju sebe, da dom opstane i jednom uskrsne u cjelovitoj slobodi".

Svi zainteresirani za odlazak na spomen-pohod Jazovka mogu se javiti u HOZ, poručuju organizatori.

 

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
19:03 21.06.2011.

Dolazi li i Mesić... Ili bar da pošalje savjetnika Perkovića kao izaslanika... Mogu doći i Boljkovac i Manolić... Nikad nije kasno za pokajati se i ispovjediti...

CH
chemica
19:29 20.06.2011.

Opaka neka \"ekskurzija\". Prava vampirska.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
19:59 20.06.2011.

worldwizards - žrtva je žrtva, bio on fašista komunista ili pripadnik nekog drugog zabludničkog pokreta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije