Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIJEGU je od 2003.

U središtu Zagreba uhitili američkog silovatelja s tjeralice

'policija1'
''
25.08.2011.
u 00:10

McClaron je osuđeni okorjeli silovatelj, koji već godinama izbjegava služenje kazne

Amerikanac David Michael McClaron uhićen je jučer u Zagrebu na osnovi Interpolove međunarodne tjeralice. McClaron je osuđeni okorjeli silovatelj, koji već godinama izbjegava služenje kazne.

Prije dva tjedna došao je u Zagreb gdje su ga policajci uspjeli identificirati i privesti dok je boravio u hotelu Esplanade te mu slijedi skoro izručenje SAD-u, javlja Novi list.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Nikad robom
Nikad robom
01:07 25.08.2011.

vjerojatno se dvoumio između neke afričke zemlje i hrvatske....

Avatar alien79
alien79
02:34 25.08.2011.

LOl, e našao zemlju je di će se skrivat, ovdje izdaju i izručuju sve živo i neživo (osim UDB-aša Njemačkoj) a kamoli ne ovog lika

Avatar Sor@n
Sor@n
07:29 25.08.2011.

Ali sad sam siguran da se dobar glas daleko čuje a loš još dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije