Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pometna nesreća

U središtu Zagreba automobil se zabio u hidrant

sudar trg žrtava fašizma
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.12.2009.
u 17:50

Na Trgu žrtava fašizma automobil je oko 17 sati naletio na hidrant. Iako nitko nije nastradao, promet je u smjeru istoka za sada otežan.

Na križanju Zvonimirove i Trga žrtava fašizma oko 17 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je automobil naletio na hidrant.

Srećom, u nesreći nitko nije stradao, a zbog popravka hidranta obližnjim kućanstvima onemogućen je dotok vode. Iz Vodovoda i odvodnje poručuju da su sve dežurne ekipe na terenu i saniraju štetu.

Promet je u smjeru istoka zbog sudara otežan, a Ured za upravljanje u hitnim situacijama građane moli za razumijevanje jer je popravak otežan zbog zimskih uvjeta.

Komentara 1

Avatar Robinzon
Robinzon
12:26 17.12.2009.

Mila meri koje li i kakve vijesti. Automobil se zabio u hidrant.....Pa valjda se je neka pijana vozačka bitanga automobilom zabila u hidrant. Ovako, neka optuže auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije