Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U RIJECI

U središtu Vinkovaca u Bosutu pronađeno tijelo muškarca

Vinkovci
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
25.09.2016.
u 11:00

Leš je otkriven uz lokaciju na kojoj se vikendom u večernjim satima okuplja veliki broj mladih Vinkovčana

Tijelo 39-godišnjeg muškarca uočeno je u nedjelju ujutro u Bosutu u središtu Vinkovaca kod staroga mosta, potvrdio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

"Tijelo muškarca uočeno je oko 7 sati u Bosutu, brzo je izvađeno, a okolnosti njegove smrti utvrdit će se očevidom koji je u tijeku“, rekao je Džigumović.

Inače, tijelo muškarca pronađeno je na lokaciji uz koju se, na šetnici i obali uz rijeku, vikendom u večernjim satima okuplja veliki broj mladih Vinkovčana.

>> Šok u Osijeku: Dok se kupala, djevojka pronašla tijelo nestalog mladića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije