Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brnabić potvrdila
Povratak na članak

U Srbiji se vodi istraga o mogućoj rusko-srpskoj špijunskoj aferi

Predsjednik je sazvao sastanak u svojstvu vrhovnog zapovjednika Vojske Srbije i izvijestit će nas o rezultatima istrage, navela je Brnabić

Komentari 12

Avatar ehlbert13
ehlbert13
15:11 20.11.2019.

Dok je boravio u Francuskoj, Vučku podastrli dokaze o Putinovim planovima vezanim za Srbiju! Šokirao se i otuda srčani problemi i ova istraga na brzaka...Koga "brat Putin" dohvati u "zagrljaj"...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:50 20.11.2019.

Auu, spijuniraju svoje saveznike.

VL
Avatar Zmija
Zmija
20:36 21.11.2019.

Ruski obavjestajci u Beogradu!? I sklapaju posa mimo Vucka i Vuleta! Pa nece ici tako. Zna se ko je gazda u Srbiji (rekli ste Putin!), molim vas nema smisla. A rekli ste da je Putin preko Vucka! E, tu ste u pravu. Srbija nikada nece dozvoliti da je ponizavaju svakojaki tamo neki oficiri BIA sa nekim tamo oficirima Ruske obavestajne sluzbe i to za pare! Zar ne daje njima Vulin s....... usiju sve pezplatno!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:10 20.11.2019.

Ante Portas disi prijateju kako na velikin jezerin .Ima li snjega! Jesli bacija danas turu... Ma lako je sto spijuiraju.Neki ucjenjuju nemoj kupit ovo nemoj kupit ono..Kao naprimjer Ameri Tuurkise,ili Saudijce svoje prijatelje.Evo i i Indija Kupuje S400 zatim i Egipat hoce Suadijci. Svi hoce Rusko napredno oruzje. Samo cekaju koce ga prije dobit. Ali Rusi pune vrecu. Evo bas slusam tu na TV u Moskvi koliko su Rusi dobri partneri Amerin. Kazu ako hoce Ameri pomocemo im da nauce sami pravit novo oruzje tj super sonicno. Samo kmecite uvjek Rusi krivi!

VL
IV
ivanjoksimovic
16:48 20.11.2019.

Srbija je vojno nsutralna, i shodno tome plodno je tlo za ovakve afere i od strane Nato i od strane Rusa. Sa jedne strane Rusi vuku Srbiji na jednu stranu kako bi dobili partnera u sred Evrope, a sa druge strane Nato pokusava da zapusi rupu na tepihu. Nije to nista novo. Ali, Srbija uspesno balansira za sada i ne prodaje se jeftino. Zato se i utrjuju sa donacijama. Srbija samo treba da balansira pametno kao i do sada i izvuce sto vise poklona i od jednih i od drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.