Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGNORIRALI NJEN POZIV
Povratak na članak

U Srbiji ismijavaju premijerku: 'Ovako ja izgledam kad mi stave pogrešne priloge uz pljeskavicu'

U Srbiji stvari kao što su utvrđena pravila ponašanja odavno nisu na snazi, bez obzira na poslovnike. E, sad, premijerka je u skupštinskoj dvorani dobila aplauz vladajućih zastupnika, ali toga nema na njezinu krcatom računu na Twitteru s više od 90.000 pratitelja. Nema ni dan poslije.

Komentari 8

BR
Brankko
14:54 26.05.2023.

Malo gramatike. -- "U Srbiji se ismijavaju premijerki"? Ne. Nego ovako: U Srbiji ismijavaju premijerku. Ili: U Srbiji se smiju premijerki. -- Ili: U Srbiji se rugaju premijerki. --- Razmislimo!

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
18:12 26.05.2023.

s ovakvom srbijom danas mozes ocekivati samo problem.

VL
DU
Deleted user
18:29 26.05.2023.

????????pa još malo??????

VL
BR
Brankko
15:24 26.05.2023.

Zanimljiva sličnost: Gazela--Gazimestan. Gazela je most, pače ćuprija, a Gazimestan mjesto gdje je onaj Milošević pogazio razum srpskoga naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.