Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za branitelje

Hrabri brodski biciklisti sedmi put spojili Vukovar i Dubrovnik

biciklisti
Foto: Facebook
05.08.2016.
u 17:16

Sedmi biciklistički ultramaraton u spomen na poginule i nestale branitelje startao je 30. srpnja na Ovčari

Članovi udruge Slavonskobrodski biciklist uspješno su završili svoje sedmodnevno putovanje biciklima od Vukovara do Dubrovnika.

Danas nešto poslije 12 sati trinaest hrabrih ultramaratonaca iz Slavonskog Broda, Vinkovaca i Okučana ušli su u sjedište najjužnije županije i tako priveli kraju svoju više od 1.000 kilometara dugu avanturu kojom su kojim spojili istok i jug Hrvatske. Posljednja, 80 kilometara duga dionica od Opuzena do Dubrovnika bila je najkraća, ali i najslađa, jer su sve ozljede, žuljevi, probijene gume, vrućina i hladnoća ostale za njima.

Sedmi biciklistički ultramaraton u spomen na poginule i nestale branitelje startao je 30. srpnja na Ovčari. Sudionici su tijekom vožnje prolazili kroz gradove koji su najviše stradali u Domovinskom ratu, gdje su paljenjem svijeća na spomen obilježjima odavali počast žrtvi hrvatskih bojovnika koji su položili svoje živote na oltar domovine.

>> 'Poruka onima koji su Hrvatsku nazvali slučajnom: Država je stvorena voljom naroda'

>> Nakon 160 km na biciklu, kao od šale pretrčim još 40

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije