Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom noći

U Splitu zapaljene brodice. Šteta iznosi 750.000 kuna

požar brodica
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.05.2015.
u 11:16

Utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar na jednoj brodici koje se proširio i zahvatio ostale brodice

Splitska policija dovršila je očevid požara koji je noćas u 3.50 sati progutao nekoliko brodica koje su se nalazile u moru na vezu u lučici Jadran na Zvončacu u Splitu.

Utvrđena je sumnja da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar na jednoj brodici koje se proširio i zahvatio ostale brodice. Tri brodice su u potpunosti izgorjele dok su tri djelomično nagorjele. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 750.000 kuna.

>>U Splitu zapaljene brodice. Šteta iznosi 750.000 kuna

>>Benzinom zapalio kuću i ostao unutra, a kad se požar razbuktao, iskočio kroz prozor
 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:39 10.05.2015.

Možda je ipak uzrok'' žar'' nekoliko desetaka tisuća prevarenih navijača Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije