Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojave građana

U Splitu zapaljena tri automobila, sumnja se da su požari podmetnuti

izgorio automobil
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
15.04.2016.
u 09:48

Oba požara su na dojavu građana ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Dva su automobila u potpunosti izgorjela, a treći je oštećen u požarima koji su u prvim satima petka planuli u Splitu, jedan kod KBC-a, a drugi u središtu grada na Spinutu, izvijestili su policija i vatrogasaci, a neslužbeno se doznaje da su požari podmetnuti.

Prvi je požar planuo u 1.20 sati u Matoševoj ulici nedaleko starog stadiona HNK Hajduk. Tom prilikom je izgorio Smart starosti 16 godina, a vatra s njega je zahvatila i u blizini parkiran Audi A3 splitskih registarskih pločica, star osam godina.

Par sati kasnije, u 4.50 sati, u požaru u ulici Put iza nove bolnice na Firulama u vatrenoj buktinji je potpuno izgorio Mercedes star 15 godina koji je na sebi imao njemačke registarske oznake.

Oba požara su na dojavu građana ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

>>U Šibeniku tijekom noći izgorio Golf

Komentara 5

XN
xnet0822
07:58 17.04.2016.

To je učinio onaj lažni "branitelj" Ž. M. iz Radošića kod Splita, a djelatnici MUP-a bi ga trebali uhititi zato što se mjesecima nije uopće javljao na Zavod za zapošljavanje u Zagrebu zbog zaposlenja i u Mirovinsko zbog kupovine staža !

AB
ankl_beni
11:36 15.04.2016.

ma kaki podmetnuti, kod nas se auti sami zapale od sebe, kad napune petnaestu odma se zapali

ON
onle79
12:31 15.04.2016.

Da, da, ziher.....pogotovo su samozapaljivi oni sa ZG tablicana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije