Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema osiguranje

U Splitu u komi – obitelj skuplja novac za povratak u Kanadu

Anna Leibenko
help-anna-leibenko.org
23.08.2012.
u 11:43

Bivša navijačica s prijateljima je bila na brodu. Poskliznula se, pala i udarila glavom

Anna Leibenko (24) leži u komi na odjelu neurokirurgije splitske bolnice nakon što je 17. kolovoza pala s broda pokraj otoka Šolte. Ima krvarenje u mozgu i brojne ozlijede glave i lica. Spojena je na aparate.  Ne može se vratiti kući u Kanadu jer nije platila putno osiguranje. 

Povratak kući na liječenje košta čak 100.000 dolara koje njezina obitelj nema. Pokrenuli su internetsku stranicu kako bi prikupili novac za let u Toronto.  Dosad su prikupili 40-ak tisuća dolara. 

>>Kanađanka stradala na Šolti skačući s broda u more

Anna Leibenko, koja se nekada profesionalno bavila navijanjem, putovala je s prijateljima po Europi. Bili su u blizini Šolte kada je skačući s  tri metra visine pala udarila je glavom i tijelom u brod. Helikopterom HRZ-a prebačena je u Split. 

Iako djevojka nije svjesna, uz nju dežuraju prijatelji koji vjeruju da će se Anna izvući. 

Komentara 31

TV
Tata Vijolata čudo jadno
12:05 23.08.2012.

Zašto se ne bi prevezla zajedno s borisom špremom?

LA
larala
12:07 23.08.2012.

ako mi se išta gadi onda je to cinjenica da lihvari iskorištavaju tuđu nesrecu da zarade.... 100 000 USD za povrtak u kanadu je sramota i kanade i hrvatske.... zar na ovom svijetu ne postoji više niti jedan pošten ii razuman covjek koji bi trošak sveo samo na one prave troškove a, ne i debelo zaradio?

IV
Ivo34575
12:58 23.08.2012.

A zašto nijeuplatila putno osiguranje, šta je toliko skupo? Mislim da nije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije