Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje novooboljelih

U Splitu preminule tri osobe zaražene koronavirusom

Bolnica u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
29.04.2020.
u 12:07

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije još je 35 osoba ozdravilo od koronavirusa.  Do sada je ukupno izliječena 231 osoba.

Prema izvješću KBC-a Split u odnosu na jučerašnji dan tri osobe zaražene koronavirusom preminule su. Muškarac iz Splita star 76 godina te dvije ženske osobe; jedna stara 84 godine (korisnica doma za starije i nemoćne u Makarskoj) i druga stara 92 godine (korisnica doma za starije i nemoćne osobe u Splitu, smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici).

Svi preminuli imali su i nekoliko teških kroničnih bolesti. Od ukupno 204 obrađena testa s područja Splitsko-dalmatinske županije, tri su novooboljele osobe zaražene koronavirusom.  Svi novooboljeli s područja su Grada Splita.

Video: Krunoslav Capak o popuštanju mjera

Dvoje novooboljelih su djelatnici KBC-a Split (dvije medicinske sestre). Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije, još je 35 osoba ozdravilo od koronavirusa.  Do sada je ukupno izliječena 231 osoba. 

Hospitalizirano je 95 osoba, osam osoba nalazi se na respiratoru i to šest iz Splitsko-dalmatinske županije i dvije iz Šibensko-kninske županije. U samoizolaciji su 104 zdravstvena djelatnika, a u karanteni na Duilovu je sedam osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 477 slučajeva zaraze koronavirusom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Damating
Damating
12:47 29.04.2020.

Vrime im je bilo i onako

CA
cassiano
12:40 29.04.2020.

Moze li mi netko objasniti kako to iz dana u dan 10-ak zarazenih i 5-6 mrtvih?

Avatar morski
morski
12:22 29.04.2020.

U Splitu se stalno događaju čudne stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije