Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILA SE OD 14. VELJAČE

Policija potvrdila: Pronađena je 18-godišnjakinja nestala u Splitu

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.02.2024.
u 10:56

Nacionalna evidencija nestalih osoba ranije je molila građane da obavijeste policije ukoliko imaju informacije o nestaloj osobi

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je kako je 18-godišnja djevojka za kojom se u Splitu tragalo od 14. veljače pronađena. 

Podsjetimo, djevojka smeđih očiju, rođena 2006. godine, zadnji je put viđena 14. veljače, kada se u Splitu uputila u nepoznatom smjeru. Riječ je o djevojci koja ima prijavljeno prebivalište u Šibeniku, a boravište u Splitu. 

Nacionalna evidencija nestalih osoba ranije je molila građane da obavijeste policije ukoliko imaju informacije o nestaloj osobi. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barba56
10:10 16.02.2024.

Mozda Vuciceva kumcad znaju gdje je .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije