Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski sukob

U Splitu napao brata koji se bori za život, nećakinju ubo u vrat

napao brata (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
05.06.2012.
u 15:43

Sukobili su se u utorak u 12 sati i 45 minuta u stanu u Stepinčevoj ulici u Splitu, u kojemu svi žive zajedno s Mladenovom suprugom koja jedina nije ozlijeđena.

Mladen K. (60) bori se za život u splitskom Kliničkom bolničkom centru nakon što ga je nožem u trbuh ubo njegov brat Antun K. (56). Antun je nožem napao i Mladenovu kćer, svoju 25-godišnju nećakinju, koju je zarezao po vratu. Njezine ozljede nisu opasne za život, ali je također zbrinuta u KBC-u.

Sukobili su se u utorak u 12 sati i 45 minuta u stanu u Stepinčevoj ulici u Splitu, u kojemu svi žive zajedno s Mladenovom suprugom koja jedina nije ozlijeđena. Naime, u KBC-u je i napadač Antun. On navodno ima lakše ozljede lijeve ruke, vjerojatno se sam porezao bjesneći s nožem po stanu. Susjedi kažu da se obitelj više puta sukobljavala upravo zbog stana u kojemu svi žive i koji su naslijedili od Mladenovih i Antunovih roditelja.

– Svađaju se oko stana od kada su se tu doselili. Stan je malen, 50-60 kvadrata, a oba brata polažu pravo na njega – rekli su nam u zgradi.

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:08 05.06.2012.

nema svita do splita....nananana-na

OB
-obrisani-
16:54 05.06.2012.

udaria šilok.......morate razumit'

MI
mightymraz
15:57 05.06.2012.

Welcome to Split! One of the most beautiful cites on the adriatic sea, but with the worst people in the world

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije