Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAKULA OTKRIVA
Povratak na članak

U Splitu i Dubrovniku nikada u povijesti mjerenja ovako toplo tako kasno u godini!

Na Jadranu će iduće dane također obilježiti svježije te razmjerno vjetrovito vrijeme. Do subote će se zadržati većinom sunčano, a zatim će oblaka biti sve više, početkom idućeg tjedna, osobito od utorka, vjerojatna je i kiša

Komentari 5

Avatar Django
Django
21:25 14.11.2018.

Sjećam se, prije desetak godina plašili su nas da stiže novo ledeno doba. A prije dvadesetak godina čitali smo putopise o tome kako je u Australiji prekrasno živjeti jer tamo nikad nema zime. Kako god bilo, ja se ne bunim i baš mi ovako paše. Nek samo potraje, novi Kostelići se ionako više neće roditi.

VL
AN
AnteKino
08:56 15.11.2018.

Drakula ionako najgori meteorolog iz povijesti hrvatske , ako kaze da ce sutra kisa sigurno vam ne treba kisobran .....

VL
DU
Deleted user
21:30 14.11.2018.

Nije dobro za klimu

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:30 14.11.2018.

divno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.