Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenosili uživo
Povratak na članak

U bolnici Sv. Katarina izveden jedan od najsloženijih ortopedskih zahvata

Operaciju je pratilo 60-ak liječnika i studenata iz 10 država svijeta

Komentari 6

DU
Deleted user
07:54 29.10.2017.

Svaka čast ovim ljudima, Docent Igor Borić je fakat vrhunski dijagnostičar,uvjerio sam se u to jer me sa svojim timom izlječio.Hvala doktore!

VL
TR
tramontana
04:38 29.10.2017.

I najduže putovanje počinje prvim korakom. Možda, " crodoc" i ne bude savršeno, ali ugradili su nadu. Pesimizam i defetizam teško do toga.

VL
DU
Deleted user
03:41 29.10.2017.

Drago mi je vidjeti da se Primorac drži struke i bilo bi dobro da medicinari tako i čine a ne da gube vrijeme u politici.

VL
TE
teoodd
01:37 29.10.2017.

Bez obzira dali je bolest izljeciva ili ne svaki pokusaj pomoci oboljelim je za pohvalu..I zato hvala cijeloj ekipi doktora...i usput zasto je dr.Primorcu trebalo da se petlja po politici kad je ovako bolje cjenjen i postovan gospodin....

VL
DU
Deleted user
00:27 29.10.2017.

VL postao dežurno glasilo Svete Katarine! Jel to oni plate ili? Nije bitno što su operirali nego kakav će biti rezultat. To sigurno nećemo saznati za koji mjesec. Osteogenesis imperfecta je neizlječiva bolest i ovo je samo jedna u nizu etapa liječenja budućih prijeloma. Kvaka je u tomu da to nitko iz HZZO-a neće platiti državnoj bolnici. Nije ni Antičeviću dok je bio na Šalati. A to koliko je sposoban i vješt operater Antičević znaju oni koji su ga gledali dok radi! Ajme!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.