Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska rivijera

U snažnom pljusku i poplavi najmanje 13 poginulih

cannes
Foto: Reuters/PIXSELL
04.10.2015.
u 10:25

Predsjednik Francois Hollande nešto ranije izjavio je da je najmanje 12 mrtvih. Prve tri žrtve su umirovljenici iz staračkog doma koji je poplavljen u Biotu.

Najmanje 13 osoba poginulo je zbog poplava uzrokovanih silovitom kišom na francuskoj rivijeri u subotu navečer. Snažan pljusak pogodio je regiju Alpes-Maritimes smještenoj na istočnome kraju francusk-mediteranske obale u blizini granice s Italijom. Pronađeno je osam tijela, a još pet osoba smatra se nestalima, objavile su lokalne vlasti, piše Reuters.

Predsjednik Francois Hollande nešto ranije izjavio je da je najmanje 12 mrtvih. Prve tri žrtve su umirovljenici iz staračkog doma koji je poplavljen u Biotu.

U Cannesu, poznatom po filmskom festivalu, poplavljena je željeznička stanica zbog čega je prekinut željeznički prijevod, a automobile je poplava odnijela niz ulice koliko je bila silovita. Poplava je uzrokovala zatvaranje lokalnih prilaza autocesti A8 i nestanak struje u tisućama kućanstava.

U Nici, nogometna utakmica između gradske momčadi i momčadi grada Nantesa u prvoj ligi, prekinuta je zbog kiše. Stotine ljudi bilo je zatočeni preko noći na koncertu francuske rock legende Johnny Hallydayja. 

>> Za gradnju kuće u Gunji uzeli 2100 eura po kvadratu

Komentara 3

Avatar million
million
11:37 04.10.2015.

Bujanec podnio kaznenu prijavu protiv oca Milanovića zbog prijetnje Urednik Bujice objavio je kako mu je u kafiću danas u centru Zagreba otac premijera Milanovića poručio: "Rekao sam Kreši da tebe i Malića treba dati prebiti na mrtvo..."

SR
Srijemac022
11:24 04.10.2015.

Kako čitate ime grada Wienna kada se pojavi u nekom tekstu? Živo me zanima.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:19 04.10.2015.

. ..Made in-Mađarsko zatvaranje granice za Muslimanske izbjeglice iz Sirije&Co. ..PLLinSSki štednjak of New York. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije