Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća u Osijeku

U smrskanom fiatu poginula žena

policija
Arhiva VL
24.11.2009.
u 13:41

Nesreća se dogodila kada se automobil fiat uno zabio u tegljač koji se kretao glavnom cestom, a osim preminule putnice ozlijeđene su još tri osobe koje su se nalazile u vozilu.

OSIJEK – Smrtno je stradala starija žena s područja Đakova u stravičnoj prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na križanju osječke Vukovarske ulice sa županijskom cestom.

Nesreća se dogodila kada se automobil fiat uno zabio u tegljač koji se kretao glavnom cestom, a ozlijeđene su još tri osobe koje su se nalazile u vozilu, dva muškarca i jedna žena.

Od siline udarca nesretna je žena izletjela iz automobila. Ostali putnici hitno su prevezeni u osječku bolnicu. Zbog očevida promet se više od dva sata odvijao obilaznim smjerovima, preko Divaltove i Vinogradske ulice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije