Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat:
Povratak na članak

'U slučaju ubojstva bilo je propusta i izvan sustava socijalne skrbi'

U ovoj tragičnoj situaciji mora se skrenuti pažnja na prekobrojne probleme - nedovoljno je zaposlenih, ispod propisane razine, a zabrana je zapošljavanja zbog čega socijalni radnici rade preko norme i prihvatljivih standarda, poručuju sindikalisti

Komentari 8

RA
raikonen
10:15 01.06.2017.

Uvjek je netko drugi kriv. Imali ste Odluku da dotična treba u psihijatriju i zašto niste osigurali momčića. Socijalna služba je zločinačka organizacija

VL
HE
herc7
16:00 31.05.2017.

jga... sve je kod nas puuuno propusta pa se pokaze bs kad ispadne trwgedija... A bgmi i da je sve kao u Svicarskoj opet ne valja... ne znam...

VL
DS
ds
15:57 31.05.2017.

Centri socijalne skrbi su za zapošljavanje lezilebovića i ničemu drugom ne služe,iako im je posao voditi brigu o socijalno ugroženima.

VL
BE
Bebonjica7
10:46 01.06.2017.

Neka se provede nadzor nad svima koji su institucionalno bili u doticaju sa ovom obitelji i neka se ispita odgovornost i odredi kazna

VL
DU
Deleted user
10:03 02.06.2017.

Socijalna služba dodjeljuje djecu majci bez ikakve analize u 99% slučajeva. Njihov moto, kakva-takva da je ali je ipak majka. Moralo se nažalost desiti nešto takvo da se malo preusmjeri fokus na rad tih službi s kojima mnogi vode nepoštenu borbu svakodnevno.

VL
OS
osupnuta
18:42 31.05.2017.

kada sociopata počini ubojstvo nikome ništa, ali ako je slučajno bio zakačen za bilo koji sustav, odmah svi skaču da je taj sustav kriv.

VL
KU
kupatilo
19:01 31.05.2017.

Djelatnici centra za socijalnu sjrb su najveci paraziti naseg drustva.Nemoze doktor a ninemora znati sto neko privatno radi a radnici entra su naterenu,ako jesu.Poznam niz slucajeva da osove bez ikakvog srucnog obrazovanja vec kao maloljetnici dobivaju socijalne pomoci.U međuvremenu i sami postaju roditelji i o djeci nevode nikakvu skrb negosu prepustena sama sebi a obisu po kaficima i nikadase tu ljudi nezapošljavaju a ninece jerimje ovako bolje.Imaju i do deset tisuca kuna primanja mjesecno za spavanje opijanje i djecu niko neodgaja(neodgaja ispravno) nego su i sami za koju godinu roditelji(naravno maloljetni) i nastavljase niz.Sjeca gladna gola bosa i zapuštena a djelatnici centra uredno dijele jos uz sva ova primanja i jednokratne pomoci al nikose nepita gdje ti novci zavrsavaju.Recu vam ja u neregistriranim vozilima sa vozačima koji istima upravljaju prije stjecanja prava na upravljanje.U Delnicama ima covjek sa gotovo 90 prijava za prometne prekrsaje navedenog tipa i tek sadmuje doslo posto nista nije placao da mora u zatvor na dva mheseca.Onse dosjetio i krijese od policije do 9 mjeseca kad nastupa zastara.Mirivinsko i zdravstveno grcaju u gubitcima dabi neradnici uzivali.Sve zaposliti.Polhoprivreda nam nema radnika a trebaih na tisuce i tisuce.Djecu dati onima koji ce ih pravilno odgojit skolovat i usmjerit a ne na nacin dase ponasaju kao dasu im djeca samo izvor prihoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.