Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminal

U slovenskom automobilu pronašli skrivene 323 šteke cigareta

cigarete marlboro
PU međimurska
21.02.2011.
u 10:32

Osobni automobil je oduzet, a protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu

Policijski službenici mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice prilikom dubinske kontrole u blizini cestovnog graničnog prijelaza Bukovje u Međimurju zaustavili su osobni automobili slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao slovenski državljanin rođen 1973. godine iz Ljutomera.

Tijekom pregleda na vozilu su uočene preinake, zatvorene kutije, pa je službom HAK-a automobil prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske. U kabini vozila pronađena su tri mobilna telefona i pet kutija cigareta, dok su u improviziranom prostoru ispod originalnog poda pronađene ukupno 323 šteke crvenog Marlbora i još 706 kutija tih cigareta.

Osobni automobil je oduzet, a protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije