Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus
Povratak na članak

Slovenski mediji špekuliraju: Hrvatska bi se mogla naći na 'crvenoj' listi

Hrvatska, koja ima dva puta više stanovnika od Slovenije, do sada je obavila samo nešto malo više testova od Slovenije, pa se razmišljalo i o tome da se Hrvatsku uvrsti na "crvenu" listu

Komentari 4

TO
Tomisl
14:08 08.07.2020.

Time bi vise svojima naudili .

VL
DU
Deleted user
14:17 08.07.2020.

to je samo pitanje vremena. imaju pravo. da smo na vrijeme zatvorili jugoistocnu granicu sa Srbijom i BiH nebi danas bili gdje smo bili u travnju. bar se brinu o svojim gradjanima,jasno je da sve dolazi odozdola,zarazi nas pa produzi za Sloveniju i Austriju. sad je kasno,mozemo mi tvrditi sta hocemo,ali situacija nije vise pod kontrolom.

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
14:06 08.07.2020.

Žuta crvena crna lista koga briga izbori su prošli

VL
MA
maks
14:43 08.07.2020.

Ta vijest nije točna, manipulira I prenosi netočne informacije. Hrvatska testira mnogo manje od Slovenije, čak i od Bosne. Trenutni podaci govore da je u Hrvatskoj testiranih oko 88 tisuća a u Sloveniji oko 111 tisuća. Možete to brisati I 5 puta, istina je .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.