Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U slijetanju u kanal poginula 45-godišnjakinja

prometna nesreća
Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
03.12.2009.
u 21:04

Kako neslužbeno doznajemo, osobni automobil sletio je u uski kanal koji je od ceste udaljen pet do šest metara.

PRELOG – U prometnoj nesreći na cesti uz derivacijski kanal hidroelektrane Dubrava između Preloga i Cirkovljana u Međimurskoj županiji danas u 19.15 sati poginula je 45-godišnja V.J. iz Svete Marije.

Prve neslužbene informacije govore da je V.J. maloljetnu kćer i svoju prijateljicu vozila kući i izgubila nadzor nad renaultom. Osobni automobil sletio je u uski kanal koji je od ceste udaljen pet do šest metara. Obdukcija će pokazati je li smrt nastala utapljanjem. Kćer i prijateljica uspjele su doplivati do obale.

Tu ravnu i dugu cestu neki nazivaju “cestom smrti” jer vozači vole nagaziti po gasu.

V. J.  je 14. žrtva prometnih nesreća na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

Komentara 1

GL
glina
13:08 04.12.2009.

Citiram: \"Cesta smrti\" tu vozaci (a kako vidim i vozacice) vole nagaziti po gasu. A za doticnu gospodju se sada kaze \"VOLILA \" je nagaziti po gasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije