Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO OPEKLINE

Maloljetnik se penjao po vagonima u Slavonskom Brodu, udarila ga struja: 'U teškom je stanju'

Željezničko čvorište Slavonski Brod
Ivica Galovic/PIXSELL
08.04.2023.
u 21:23

Prema neslužbenim informacijama, sve je posljedica nestašluka dvojice 15-godišnjaka - penjanja po vagonima

Večeras oko 19 sati došlo je do tragedije u Slavonskom Brodu kada je od strujnog udara stradala maloljetna muška osoba, doznaje PlusPortal. Prema neslužbenim informacijama, 15-godišnjak je stradao dok se navodno sa svojim prijateljem penjao po vagonima iza željezničkog kolodvora. 

Opća bolnica Dr. Josip Benčević potvrdila je kako je maloljetnik u bolnicu stigao u teškom stanju. - Idemo u operacijsku salu. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama, teškim opeklinama. Najvjerojatnije će, nakon što mi odradimo svoje, biti transportiran u Zagreb - kazao je ravnatelj brodske Bolnice i kirurg Josip Samardžić. 

Nesreću na kolodvoru je potvrdila i policija za 24sata. - Nešto iza 17 sati policija je dobila dojavu da je jedno dijete ozlijeđeno na kolodvoru. Na mjesto nesreće izašli su policija i Hitna pomoć. Prema prvim informacijama, dječak se popeo na vagon i najvjerojatnije je došlo do strujnog udara kontaktne mreže - kazali su iz PU brodsko-posavske.

>> VIDEO Vozačica BMW-om udarila u teretnjak u trogirskoj luci, oboje završili u moru

Komentara 11

MT
makan tahi
08:28 09.04.2023.

svakih cca godinu dana jedan se izroštilja

DU
Deleted user
01:22 09.04.2023.

Parkour tramvaj hž25 000 volti, mladima treba objasniti da postoje u životu rizici koji se - ne isplate.

SA
sargu123
22:29 08.04.2023.

Nakon takvog udara sigurno ostaješ teški invalid. Ako preživiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije