Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području Sesveta

U skladištu pronađen pištolj, nekoliko registarskih pločica te 1200 kilograma duhana

Zadar,zapljena,duhan
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.12.2015.
u 11:40

U akciji su krenuli u suradnji s carinom te su vlasnika (33) skladišta prekršajno prijavili zbog kršenja Zakona o trošarinama. Policija i dalje istražuje slučaj te bi 33-godišnjak lako mogao "zaraditi" i jednu ili više kaznenih prijava.

Pištolj marke Walther PPK, nekoliko registarskih pločica te 1200 kilograma duhana policija je u ponedjeljak pronašla u skladištu na području zagrebačkih Sesveta.

U akciji su krenuli u suradnji s carinom te su vlasnika (33) skladišta prekršajno prijavili zbog kršenja Zakona o trošarinama.

Policija i dalje istražuje slučaj te bi 33-godišnjak lako mogao "zaraditi" i jednu ili više kaznenih prijava.

>> Zadranina (22) odbila 15 godina starija djevojka, a on iz pištolja pucao u strop 

>> Ubio punicu jer je supruga pobjegla iz kuće kroz voćnjak

Ključne riječi

Komentara 1

SU
subara
13:57 02.12.2015.

Nedaju ljudima da normalno zaradjuju,da daju olaksice,vec samo gule porez. Oni mogu da uvoze i zaradhuju na uvezenom koliko zele,a male ljude potiskuju u jos goru propast. nije ni cudo zasto se krpi kraj s krajem radom na crno. zasto je tolika razlika između bogatih i siromasnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije